Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9:00-12:00 13:00-17:00
0 ks
za 0 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

| Doprava

PPL

Zásilkovna

Česká pošta

| Rychlá platba

  

| Partnerské eshopy

            »» ZDE ««

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Romaně Vošické, se sídlem Chržínská 51, 273 24 Velvary, IČ 70120846,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

  Sleva od MiŠ MaŠ obchůdku u partnerského výrobce Zelená země pro Vás
11.10.2019
Sleva od MiŠ MaŠ obchůdku u partnerského výrobce Zelená země pro Vás
Sleva od MiŠ MaŠ obchůdku u partnerského výrobce Zelená země na Váš nákup! číst celé
Jak v sobě spolu s jarem probudit energii? Pomůže příroda
Jak v sobě spolu s jarem probudit energii? Pomůže příroda
Teplé počasí a probouzející se rostliny, ptáci i hmyz potvrzují, že jaro už je definitivně tady. Ne na každého ale mají sluneční paprsky stejný vliv. ... číst celé
Stále více Čechů postihuje mozková mrtvice. Jaké jsou možnosti terapie?
Stále více Čechů postihuje mozková mrtvice. Jaké jsou možnosti terapie?
V roce 2017 končily v českých nemocnicích úmrtím nejčastěji hospitalizace pro cévní nemoci mozku, dokládají aktuální údaje Ústavu zdravotnických infor... číst celé
KONOPNÝ ČAJ - 7 důvodů proč ho začít pít
22.03.2019
KONOPNÝ ČAJ - 7 důvodů proč ho začít pít
Konopný čaj je jeden z nejzdravějších nápojů na světě. Je plný vitamínů, výživných látek a antioxidantů. Lidé pijí konopný čaj jako prostředek pro úle... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

 

Partnerské weby MiŠ MaŠ obchůdku » více zde «

      Cestuj s Katkou    ChiaShake.cz  

 

Kontakty

MiŠ MaŠ obchůdek - kamenný obchod

Chržínská 51, Velvary

Otevírací doba:

Po, St:         13:00-17:00

Út, Čt, Pá:   9:00-12:00 13:00-17:00

So:               8:30-11:00

Více informací  » »

Rychlé kontakty
Romana Vošická
Romana Vošická
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.