Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9:00-12:00 13:00-17:00
0 ks
za 0 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

| Doprava

PPL

Zásilkovna

Česká pošta

| Rychlá platba

  

| Doporučujeme

AlzaHračky Alza.czSport a outdoor Alza.czKnihy a časopisy Alza.czHobby a zahrada Alza.czAuto - moto Alza.cz

Zelená země

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu MiŠ MaŠ obchůdek
Ochrana osobních údajů e-shopu MiŠ MaŠ obchůdek
  1. Společnost Romana Vošická, se sídlem Chržínská 51, 273 24 Velvary, IČ 70120846 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Romanou Vošickou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • dopravcem Česká pošta, s.p.. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • dopravcem PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, 251 01 Říčany – Jažlovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese vosicka.obchod@gmail.com .

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.mismas-obchudek.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

  Sleva od MiŠ MaŠ obchůdku u partnerského výrobce Zelená země pro Vás
11.10.2019
Sleva od MiŠ MaŠ obchůdku u partnerského výrobce Zelená země pro Vás
Sleva od MiŠ MaŠ obchůdku u partnerského výrobce Zelená země na Váš nákup! číst celé
Jak v sobě spolu s jarem probudit energii? Pomůže příroda
Jak v sobě spolu s jarem probudit energii? Pomůže příroda
Teplé počasí a probouzející se rostliny, ptáci i hmyz potvrzují, že jaro už je definitivně tady. Ne na každého ale mají sluneční paprsky stejný vliv. ... číst celé
Stále více Čechů postihuje mozková mrtvice. Jaké jsou možnosti terapie?
Stále více Čechů postihuje mozková mrtvice. Jaké jsou možnosti terapie?
V roce 2017 končily v českých nemocnicích úmrtím nejčastěji hospitalizace pro cévní nemoci mozku, dokládají aktuální údaje Ústavu zdravotnických infor... číst celé
KONOPNÝ ČAJ - 7 důvodů proč ho začít pít
22.03.2019
KONOPNÝ ČAJ - 7 důvodů proč ho začít pít
Konopný čaj je jeden z nejzdravějších nápojů na světě. Je plný vitamínů, výživných látek a antioxidantů. Lidé pijí konopný čaj jako prostředek pro úle... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

 

Partnerské obchody MiŠ MaŠ obchůdku

          Econea.cz Zelená země ChiaShake.cz   

 

Kontakty

MiŠ MaŠ obchůdek - kamenný obchod

Chržínská 51, Velvary

Otevírací doba:

Po, St:         13:00-17:00

Út, Čt, Pá:   9:00-12:00 13:00-17:00

So:               8:30-11:00

Více informací  » »

Rychlé kontakty
Romana Vošická
Romana Vošická
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.